Χάρτης - Πώς θα έρθετε. | Must Shoes

Είστε εδώ

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Must Shoes, Λ. Βεϊκου 15, Γαλάτσι 11146 mail: info@mustshoes.gr      Γ.Ε.ΜΗ. 138316403000

Τηλέφωνο Καταστήματος 2102922002  - Κινητό Καταστήματος 6934080895

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα, Τετάρτη {10:00 - 15:00}
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή {10:00 - 15:00} και {17:00 - 20:30}

Σάββατο {10:00 - 15:00}

 

Όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και υπάρχουν στο φυσικό μας κατάστημα. Λόγω πληθώρας προϊόντων, δεν υπάρχουν όλα σαν φυσική βιτρίνα. Διαθέτουμε υπολογιστή για τους πελάτες μας ώστε να μας υποδείξετε ό,τι σας ενδιαφέρει και να σας το δείξουμε από κοντά να το δοκιμάσετε. Εναλλακτικά, απλώς σημειώστε μας σε ένα χαρτί τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν.

Για γρηγορότερη εξυπηρέτηση, παραδίδουμε και με click away στο αυτοκίνητό σας. Μας λέτε ημερομηνία και ένα εύρος ωρών που θα περάσετε και μόλις φτάσετε μας καλείτε και σας φέρνει άνθρωπος το προϊόν με την απόδειξη εκεί που βρίσκεστε στο αυτοκίνητο κοντά στο κατάστημα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε καν έξω.

 

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε με τους εξής τρόπους.

1. Με αυτοκίνητο.

Η Λεωφόρος Βεϊκου είναι ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει όλο το Γαλάτσι και τέμνεται καθέτως με τους κεντρικούς δρόμους Τράλλεων, Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη. Βρισκόμαστε στο ρεύμα που πηγαίνει από Νέα Ιωνία προς Κυψέλη – Αθήνα. Το 15 νούμερο επί της Βεϊκου απέχει μόνο δυο στενά από τη διασταύρωση Βεϊκου και Γαλατσίου.

Από Αττική οδό εξυπηρετεί αρκετά η έξοδος 10 (Λεωφόρος Κύμης προς Ολυμπιακό στάδιο). Η έξοδος σας βγάζει στη Λεωφόρο Κύμης, η οποία όλο ευθεία μετατρέπεται σε Βεϊκου στη πλευρά που βρισκόμαστε εμείς.

Από Αθήνα διασχίζετε όλη τη Πατησίων και λίγο πριν το τέρμα στρίβετε δεξιά στη Γαλατσίου. Όλο ευθεία τη Γαλατσίου σας βγάζει στη διασταύρωση με τη Βεϊκου. Εκεί κάνετε αριστερά στα φανάρια και στα 100-150 μέτρα στο δεξί σας χέρι θα δείτε μια μεγάλη Vodafone. Εμείς βρισκόμαστε απέναντι και ελαφρώς διαγώνια.

 

2. Με λεωφορείο.

608 ΓΑΛΑΤΣΙ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΝΕΚΡ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ (βρισκόμαστε ανάμεσα στις στάσεις Παλαιό Τέρμα και Αθανασίου Διάκου)

036 ΣΤ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ-ΣΤ. ΠΑΝΟΡΜΟΥ-ΓΑΛΑΤΣΙ –ΚΥΨΕΛΗ (βρισκόμαστε κοντά στη στάση "2η Αγίας Γλυκερίας).

444 ΣΤ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΣΤ. Α. ΠΑΤΗΣΙΩΝ (ΚΥΚΛΙΚΗ) (βρισκόμαστε ανάμεσα στις στάσεις "Παλαιό Τέρμα" και "Μαυρογένους").

622 ΓΟΥΔΗ - ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ (βρισκόμαστε κοντά στις στάσεις "2η Αγίας Γλυκερίας" και "Αγορά").

 

3. Με Μετρό.

Από Πανόρμου. Από το μετρό ο πιο κοντινός χιλιομετρικά σε εμάς σταθμός είναι αυτός της Πανόρμου, από τον οποίο μετά πρέπει να πάρετε το λεωφορείο 036.

Από Πανεπιστήμιο. Μπορείτε επίσης να κατεβείτε στο σταθμό του Μετρό "Πανεπιστήμιο" και να πάρετε μετά από εκεί το λεωφορείο 608.