Είστε εδώ

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Πολιτική επιστροφών - Αλλαγή προϊόντος:

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε έως και 10 μέρες μετά την παραλαβή του με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ,εφόσον υπάρχει η απόδειξή του, η συσκευασία του και φυσικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται στο αντίστοιχο πλαίσιο εντός του όλες οι λεπτομέρειες που διέπουν την αλλαγή που θέλετε να κάνετε και αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο κόστος μεταφοράς ( που θα συμπεριλαμβάνει τόσο την επιστροφή της αρχικής αγοράς σας όσο και την αποστολή της νέας). Εφόσον μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail για το προϊόν που τελικά επιθυμείτε να αγοράσετε αντί αυτού που έχετε στα χέρια σας, εμείς σας αποστέλλουμε και το νέο και εκείνο που είναι για επιστροφή το δίνετε πίσω στο κούριερ χέρι με χέρι την ώρα που παραλαμβάνετε το νέο προϊόν. Δε χρειάζεται δηλαδή να κάνετε κάτι εσείς αφού ταυτόχρονα σας αφήνει και παραλαμβάνει ο κούριερ, νέα και παλαιά αγορά. Αλλαγές μπορείτε να κάνετε και από το φυσικό μας κατάστημά στο Γαλάτσι χωρίς καμία επιβάρυνση φυσικά, έχοντας το πλεονέκτημα ότι από κοντά μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε οτιδήποτε θα σας ενδιέφερε.

2. Ασφαλές πλαίσιο συναλλαγών:

Για τη χρήση πιστωτικών καρτών, αφού πατήσετε «Επιβεβαίωση Παραγγελίας» στο τελευταίο στάδιο της αγοράς θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της eurobank όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα μεταφερθείτε ξανά στο site και η αγορά σας θα έχει ολοκληρωθεί. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας αφού ΜΟΝΟ η τράπεζα έχει πρόσβαση σε αυτά και όχι η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος. Το site δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Εφαρμόζεται πρόγραμμα άτοκων δόσεων, το οποίο ισχύει για όλες τις συναλλαγές (ανεξαρτήτως ποσού) και το οποίο αυξάνει τον αριθμό των δόσεων ανάλογα με το ποσόν των συνολικών αγορών σας (για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε «τρόποι πληρωμής»). Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε και τηλεφωνικώς για όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

3. Προστασία προσωπικών δεδομένων:

Όπως όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, το site συλλέγει ένα περιορισμένο αριθμό από προσωπικές αλλά και ανώνυμες πληροφορίες από τους επισκέπτες του με στόχο να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες για να μπορεί να εκπληρώνει τις παραγγελίες, να επικοινωνεί με τους πελάτες σε περίπτωση προβλημάτων κλπ. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται επεξεργάζονται βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεών του και δεν χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση από τρίτους. Σε κάθε παραγγελία, συλλέγουμε το email επικοινωνίας και αποστέλλουμε νέα και προσφορές που θα σας ενδιέφεραν βάσει του προϊόντος που αγοράστηκε. Οποτεδήποτε επιθυμείτε, μπορείτε να μας απαντήσετε στο αντίστοιχο mail ότι επιθυμείτε να διαγραφείτε από την ενημέρωση και τις ειδικές προσφορές.

mail: info@mustshoes.gr