Είστε εδώ

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

Με γνώμονα την εξυπηρέτησή σας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά σας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρέχει:

1. Παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας σας:

Καλέστε μας στο 210-2922002 ή ενημερώστε μας στα σχόλια μέσα στη παραγγελία να σας αποστείλουμε μέσω mail τον αριθμό αποστολής του δέματός σας με τη Γενική Ταχυδρομική. Πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο στην ιστοσελίδα μας ή πηγαίνοντας κι εσείς κατευθείαν στο http://www.taxydromiki.com/track  μπορείτε να γράψετε αυτό το νούμερο που θα σας δώσουμε στο αντίστοιχο πλαίσιο και να ενημερωθείτε μέσω διαδικτύου ανά πάσα ώρα και στιγμή που έχει σκαναριστεί τελευταία από τη Γενική ότι βρίσκεται το δέμα σας. Η κάθε παραγγελία καταχωρείται και φαίνεται στο σύστημα της Γενικής από το πρώτο βράδυ της κάθε αποστολής.

2. Ανακυκλώνω και Κερδίζω:

Το κατάστημά μας συμμετέχει υπερήφανα στο πρόγραμμα ανακύκλωσης και ανταμοιβής από τη Cyclefi μέσω της Sanitas και των ΑΒ Βασιλόπουλος. Προμηθευτείτε τις πορτοκαλί ανακυκλώσιμες σακούλες Sanitas, καταχωρείστε τον 12ψήφιο κωδικό στο cyclefi.com και κερδίστε πόντους ανταμοιβής, τους οποίους μπορείτε να τους εξαργυρώσετε ως έκπτωση και στο mustshoes.gr. Όσο περισσότερο ανακυκλώνεις, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις και βοηθάς το περιβάλλον!

3. Άμεση εξυπηρέτηση:

Για οποιαδήποτε πληροφορία πάνω σε προϊόντα ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την αγορά σας, μπορείτε να καλείτε στο 210-2922002 Δευτέρα έως Σάββατο (ώρες καταστημάτων) να σας εξυπηρετήσουμε. Με την υπηρεσία Focus Info μπορείτε να μας πείτε ποιο προϊόν σας ενδιαφέρει και εμείς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας στείλουμε σε e-mail της επιλογής σας μέχρι και 10 επιπλέον φωτογραφίες του, τυχόν διαστάσεις εσωτερικές ή εξωτερικές, φωτογραφία κάποιας συγκεκριμένης οπτικής γωνίας που θέλετε, πληροφορίες κατασκευής και οτιδήποτε γενικά επιθυμείτε να μας ρωτήσετε για το προϊόν αυτό. Γιατί όσα περισσότερα γνωρίζετε για ένα προϊόν, τόσο περισσότερο σίγουροι αισθανόμαστε και εμείς ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Στείλτε μας το προϊόν και τις ερωτήσεις σας στο info@mustshoes.gr ή καλέστε μας τηλεφωνικά να σας ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη.

4. Επιλογή συσκευασίας:

Εάν επιθυμείτε για προσωπικούς σας λόγους να μη φαίνεται τι περιέχει μέσα το δέμα, επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή κατά τη διαδικασία παραγγελίας ή γράψτε το σαν σχόλιο στο τέλος και εμείς θα σας το στείλουμε με την ανάλογη συσκευασία. Αντίστοιχη επιλογή κατά τη διαδικασία παραγγελίας υπάρχει και για επιλογή συσκευασίας δώρου όσο και χώρος με κείμενο εντός ώστε να μας γράψετε κάποια ευχή ή οτιδήποτε θα θέλατε να βάλουμε μέσα σαν κάρτα. Στις παραγγελίες που προορίζονται για δώρο, την απόδειξη την τοποθετούμε μέσα στη σακούλα μεταφοράς αλλά έξω από τη συσκευασία δώρου, ώστε να την αφαιρέσετε εύκολα χωρίς να ανοίξετε το προϊόν καθεαυτό. Η υπηρεσία δώρου χρεώνεται με 1,50 ευρώ ενώ αυτή της διακριτικής συσκευασίας παρέχεται δωρεάν.

5. Ευελιξία στο ωράριο καταστήματος:

Μας τιμάτε με τη παρουσία σας στο κατάστημά μας από όλα τα μέρη της ευρύτερης Αττικής. Δε θα μπορούσαμε και εμείς λοιπόν σε ειδικές περιπτώσεις να μη σας περιμένουμε. Αν λόγω απόστασης ή εργασίας έχετε την αμφιβολία αν θα προλάβετε να φτάσετε σε εμάς προτού κλείσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας νωρίτερα και ενημερώστε μας. Εκτός σοβαρού απροόπτου θα μπορούμε είτε να σας περιμένουμε λίγο στο κλείσιμο, είτε να έρθουμε λίγο νωρίτερα με το άνοιγμα αν αυτό σας εξυπηρετεί. Όπως και να έχει, επικοινωνήστε μαζί μας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να διευκολυνθείτε κατά την άφιξή σας.

mail: info@mustshoes.gr