Είστε εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1. Με τηλεφωνική παραγγελία στο 210-2922002 (ώρες καταστημάτων) ή στο Κιν. 6934080895. Μας δίνετε εκείνη τη στιγμή τα στοιχεία αποστολής και αρχειοθετείται άμεσα η παραγγελία σας. Σε περιόδους εορτών ισχύουν τα αντίστοιχα διευρυμένα ωράρια μέσα στα οποία απαντάμε και στις κλήσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία την ώρα που επιθυμείτε. Επειδή αγαπάμε τη δουλειά μας και στην.. αγάπη ωράρια δεν υπάρχουν, ίσως να μας βρείτε στο τηλέφωνο και σε ώρες που φαινομενικά είμαστε κλειστά αλλά εμείς είμαστε εκεί για τις εσωτερικές μας εργασίες. Το σταθερό μας ωράριο πάντως έχει ως εξής:

Ωράριο Καταστήματος
Δευτέρα, Τετάρτη {10:00 - 17:00}
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή {10:00 - 15:00} και {16:30 - 20:30}

Σάββατο {10:00 - 15:00}

 

2. Μέσω του online συστήματος της ιστοσελίδας μας. Θα βρείτε στα στάδια παραγγελίας όλες τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε, όπως επίσης και κειμενογράφο για να μας αφήσετε όποια σημείωση θέλετε για κάποια διευκρίνιση που πρέπει να γνωρίζουμε για τη παραγγελία σας.

 

3. Μπορείτε από το τηλέφωνο να κάνετε κράτηση το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να περάσετε μετά σε μέρα της επιλογής σας να το δοκιμάσετε και να το δείτε από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα. Η κράτηση εξυπηρετεί στο ότι θα βρείτε σίγουρα το προϊόν που σας ενδιαφέρει σε πρώτη εντύπωση ερχόμενοι στο κατάστημα και μετά από κοντά αποφασίζετε τι θέλετε να κάνετε. Η επιλογή αυτή διατίθεται και online στους τρόπους αποστολής ως «Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα στο Γαλάτσι Αττικής».

mail: info@mustshoes.gr